Aanmelden zonder partner

Ook zonder danspartner is het mogelijk om je bij ons in te schrijven voor deelname aan een cursus. Wij plaatsen je dan op een wachtlijst en proberen een match te maken met iemand anders, die zich individueel aanmeldt. De grootste kans van slagen voor het vinden van een danspartner is wanneer je zelf actief op zoek gaat naar iemand, die met jou een cursus wil doen. Er zijn diverse mogelijkheden om een danspartner te vinden.

Spreek jouw wens uit!
De meest voor de hand liggende manier om een geschikte danspartner te vinden, is in jouw omgeving laten weten dat je een danspartner zoekt. Durf te vragen om samen met jou de Argentijnse tango te leren.

Proeflessen
Elk seizoen zijn er zowel mannen als vrouwen die zich zonder partner opgeven voor de lessen. Tijdens de proefles kun je elkaar ontmoeten en heb je de gelegenheid om te kijken of het voldoende klikt tussen jullie om samen een cursus te doen. Je mag zo vaak aan de proeflessen meedoen, als je wilt.

Contactadvertenties
Via verschillende websites, zoals Torito, De Danspartner Database en Sportpartner kun je een oproep plaatsen om aan te geven dat je een danspartner zoekt. Vergeet niet de oproep ook op jouw eigen profielen op social media te zetten.

Man/vrouw, man/man, vrouw/vrouw, vrouw/man
In de Argentijnse tango is het niet ongebruikelijk dat zowel mannen als vrouwen besluiten een andere rol te leren. Dat wil zeggen dat mannen leren volgen en vrouwen leren leiden. Het is dus niet noodzakelijk om een danspartner van de andere sekse te vinden.

Ga dansen!
Tot slot: dans je al en ben je op zoek naar een danspartner, bezoek dan salons in de omgeving en vraag rond. Wellicht dat je daar een danser(es) ontmoet, die ook op zoek is naar een partner om lessen mee te volgen.

 

06-11626940

Mimosastraat 1a, 8013 SB, Zwolle, Overijssel, Nederland

©2019 by Tango Alegría.