Dansniveau's

De Argentijnse tango kent geen afdansen om verder te kunnen naar een volgend niveau. De nadruk ligt op het elkaar ontmoeten, samen de dans vormgeven en het plezier daarin. De correctheid van het uitlopen van bepaalde figuren en sequenties zijn daarbij van minder belang. In principe gaat iedere danser(es) na het doorlopen van een niveau door naar de volgende cursus.

Natuurlijk is er verschil tussen meer of minder getalenteerde dansers en de mate waarin iemand de gelegenheid heeft om ook buiten de lessen te dansen. In de lessen geven we gedifferentieerd aandacht passend bij het niveau van de individuele danser zodat een ieder op zijn eigen tempo de dans kan leren.

Mocht je als danser(es) twijfelen over jouw voortgang in de dans zonder dat het plezier in de dans verloren gaat, dan kun je ons altijd om advies vragen. Daarvoor zijn er meerdere mogelijkheden. Denk aan privéles, extra lessen volgen, parallel een tweede cursus volgen. Vraag het ons. Belangrijkste is echter dat je je comfortabel blijft voelen en vooral plezier blijft beleven.

Close embrace.jpg
 

06-11626940

Mimosastraat 1a, 8013 SB, Zwolle, Overijssel, Nederland

©2019 by Tango Alegría.